Miriam om natten Maria Nygren

ISBN:

Published:

Hardcover

256 pages


Description

Miriam om natten  by  Maria Nygren

Miriam om natten by Maria Nygren
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 256 pages | ISBN: | 6.72 Mb

Kritikerrosade Maria Nygren är tillbaka med en identitetsthriller, som får det att krypa under skinnet.Nittonåriga Miriam kommer till Uppsala för att plugga religionsvetenskap, hon är på jakt efter något större än det stillastående liv hon justMoreKritikerrosade Maria Nygren är tillbaka med en identitetsthriller, som får det att krypa under skinnet.Nittonåriga Miriam kommer till Uppsala för att plugga religionsvetenskap, hon är på jakt efter något större än det stillastående liv hon just lämnat.En natt ser hon en tjej hoppa i Fyrisån, Miriam kastar sig efter och får med henne upp till ytan.

Hennes namn är Sofia och hon överlever, men hamnar i koma. Sofia är allt Miraim skulle vilja vara: vacker, oberäknelig och med världen för sina fötter.I hennes väska hittar Miriam en anteckningsbok och från det ögonblick hon börjar läsa är hon fast. Oförmögen att släppa taget. Hon nästlar sig in i Sofias liv, i hennes familj – med den hemlighetsfulla mamman och den karismatiske brodern – och låtsas ha varit henne vän.Snart blir lögnerna till ett finmaskigt nät, omöjligt att ta sig ur.

Vad händer när, eller om, Sofia vaknar?Miriam om natten är en suggestiv identitetsthriller om drömmen att få ömsa skinn och lämna sitt gamla jag bakom sig – bli något stort och fantastiskt. Någon värd att älska.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 24.07.2011Ragtime: Rags
  2. 11.03.2011Overfishing
  3. 05.12.2012Apco-16
  4. 19.02.2014Gánh hàng hoa


Related Books


Comments

Comments for "Miriam om natten":


nonformalopendoors.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us